2014. január 3., péntek

Segítség!:$

Elkezdtem írni lapra, magamnak egy könyvet... Úgy gondoltam miért ne? Tegnap este unatkoztam és kedvem támadt írni, mivel ezt a blogot már nem hiszem, hogy folytatom gondoltam megosztom veletek a prológusát, hogy tudjam érdemes-e folytatnom. Bár még kevésnek érzem magam ehhez, de nagyon szeretném ezt befejezni és kitartani a végéig, hogy később könyvként tarthassam majd a kezemben. Legyetek szívesek őszinte véleményt írni kommentbe és pipálhattok is!;) Prológus

    Igazából én magam sem tudom, hogy mire számítottam, de erre az egy dologra még csak gondolni sem mertem volna… Elrohant. Collin volt az egyetlen ember, aki nem taszított el magától amikor megtudta, hogy ki – vagyis inkább mi – vagyok valójában.
Bár én sem mondom, hogy rájöttem mivé váltam amikor anyám a kezeim közt mondta ki utolsó szavait, de arra igen, hogy manipulálom az emberek érzéseit, gondolatait és cselekedeteit. Alapvetően mindenki királynak tartaná, ha ez vagy ehhez hasonló képességei lennének, de én inkább kegyetlennek gondolom, na jó. Gondoltam, amíg nem jött Collin és segített nekem optimistábban látni a világot, és ez az ami miatt megszerettem őt. Kizárólag mint barátot!
    Aztán ma éppen azt próbáltuk megfejteni, mit jelenthettek anyu utolsó mondatai:

„ Most átadom neked, amit már régen kellett volna, de nem tettem. Sajnálom… Akit igazán szeretsz, ne bűvöld és manipuláld, mert elveszíted. Egyedül kell megbirkóznod mindezzel. Okkal került hozzád ez a képesség. „

      Próbáltunk a sorok között olvasni, próbáltunk a szavak mögé látni, próbáltunk rájönni az okra, az indokra ami miatt az erőt nekem szánták. De kik és miért? És akkor valahogy – ötletem sincs hogy – közel kerültünk egymáshoz és… És megcsókoltam. Zavartan eszméltem fel meggondolatlan cselekedetem kába álmából, de addigra már késő volt. Collin ellökte magát tőlem és gyors, dühös léptekkel sietett el onnan. Onnan a közelemből.
     Utána akartam kiabálni és meg szerettem volna magyarázni az egészet, de mégis hogyan tehettem volna? Magamon sem tudtam kiigazodni. Bonyolult voltam, mint egy matekpélda vagy mint egy nő. Így csak álltam ott mint egy jókora darab szerencsétlenség.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése